Hur man håller våren

 

Våren har kommit, solen skiner och träden börjar gro igen. Det är dags att njuta av vårsolen. Tyvärr blockerar kronkrisen oss just nu, men oroa dig inte! Ta med våren inomhus med följande tips. På så sätt kan du fortfarande njuta av lite natur.
Trevligt och coolt
Under vintern, samla in kuddar, filtar och fårskinn för att hålla din interiör varm och bekväm. Det är väldigt mysigt, men efter några månaders mörk vinter är det dags att ge upp och bli av med allt. Efter en stor vårstädning blir allt fint och fräscht igen och du kan i vårsäkerhet göra din inredning fridfull och tyst.
Våren är tiden att ge dina väggar en ny färg. Vårdekorationer har fräscha färger som mjukt grönt och isblått. Färgerna i den svala färgpaletten har en lugnande effekt och kan enkelt kombineras med naturmaterial som bambu och trä. Gillar du varma färger på väggarna? Välj sedan den trendiga färgen kryddig honung. Enligt färgexperter är färg 2020! Fortfarande osäker på vilken färg som passar din interiör? Hos Decoret kan du göra ett gratis inredningstest för att ta reda på vilken stil som passar dig bäst.
Naturmaterial
Självklart behöver du inte ändra hela inredningen för att skapa en uppfriskande vårstämning. Byt till exempel ut tunga gardiner mot lätt linne för att bättre fånga vårsolen, eller byt ut ett robust antikt soffbord mot ett tunt bambubord. Naturmaterial fungerar alltid bra i kombination med Natural Color Palette och kombineras vackert med mysiga accessoarer som ull och hårklippsfiltar när vintern närmar sig. Den utmärkta grundinredningen med naturliga färger och material kan enkelt anpassas till olika årstider. Tycker du att det är svårt att uppnå detta enkelt? Decoret gör det enkelt att boka personlig inredningsrådgivning. Oavsett om det är ett nytt golv, fönsterdekoration eller tapeter har Decorette allt för en perfekt inredning.
Grönt och hållbarhet
Naturligtvis ska den fräscha vårdekorationen inte saknas hos växter. Mycket moderna är växter med stora blad som monster. Dessutom ökar antalet inomhus- och utomhusväxter. Utomhusväxter (främst buskar) tenderar att ha ett hårdare utseende än inomhusväxter, vilket ger dem ett kantigt utseende inuti. År 2020 behöver det inte vara för tätt. Det är så utomhusväxter absorberar utsidan. Observera att inte alla växter är lämpliga för inomhusbruk. Så fråga först Trädgårdscentret vilken växt som passar dig.
Retroväxter som pannkakor och Sansevieria har också återupplivats. Lägg dessa luftrenande krukväxter i vackra fräscha gula blomkrukor och ditt hem kommer att andas vår!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *